Nieuwsbrief november 2014

Maandspecial

LimonChili, nu voor NAF 42,95!

LimonChili“LimonChili, the perfect combination between lemon and red pepper.” Een spannende en toch verfrissende likeur gemaakt van de beste Siciliaanse biologische citroenen en de meest felrode biologische pepers. De citroenen worden allemaal met de hand geschild. Het gebruik van natuurlijke en biologische producten is de hoofdvoorwaarde waaraan dit product moet voldoen. LimonChili bevat geen geur-, kleur-, en smaakstoffen. Deze zorg en passie komen tot uiting in de zachte smaak van LimonChili, welke is verrijkt met een lichte bite van rode peper; een extra smaakdimensie door de lichte tinteling op de tong. Mix LimonChili met soda of, beter, met Prosecco. Andere leuke recepten, zoals de LimonChili cheesecake? Kijk op http://www.LimonChili.org.

A Grand Wine Tasting

Entrance ticket Grand Wine Tasting15 november as. is het zover:
A Grand Wine Tasting bij Wijnhandel Servir Frais. Tussen 16.00 en 23.00 uur bent u welkom om uw eigen “ontdekkingreis” te maken langs 75 van onze wijnen.

Van Tafelwijn tot Top Bordeaux’ en van Nieuw Zeeland tot Italië, er is voor iedereen wat te ontdekken. En als speciale gast zal Louis Blanchard van het Franse wijnhuis Advini acte de présence geven en uitleg geven over zijn wijnen.

Het animo is groot en het aantal kaartjes is beperkt. Kaartjes zijn uitsluitend in de voorverkoop te verkrijgen bij Servir Frais en dus niet op de dag zelf aan de deur.

A Grand Wine Tasting, de leukste wijnproeverij van Curaçao!

Kerst- en relatiegeschenken

RelatiegeschenkenWe noemden het al eerder, maar de tijd vliegt! Onze eerste kerstvoorraad is al binnen en komende weken zal het magazijn van Servir Frais langzaam maar zeker tot aan het plafond gevuld worden voor dé feestmaand van het jaar, december.

We hebben vóór in de winkel een aantal voorbeeldpakketjes staan, zodat u met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn, of het nu om één of 100 stuks gaat, (bijna) alles kan!

Wijngaard Servir Frais

WijnstokkenWellicht heeft u wel eens opgemerkt dat het tuintje voor Servir Frais een wijngaard voorstelt, maar dat er geen enkele druivenrank in staat… Wel, daar komt nu verandering in! Curaçao Winery op Hato was zo vriendelijk een aantal van haar druivenstokken aan ons te verkopen, zodat we er nu een echte wijngaard van kunnen maken.

Of er ooit één fles wijn van gemaakt zal worden?? Wie weet!!

Nieuwe producten

Tegen het einde van het jaar krijgen we ook altijd weer een leuk aantal nieuwe wijnen binnen, om u te laten proeven, en voor de nodige veranderingen in ons assortiment. Dit jaar staan onder andere de volgende nieuwe wijnen in de planning:

Galactica

galactica(Marqués de Alella)
100% Pansa Blanca, welke op speciale manier rijpt, namelijk deels in een betonnen ei-vormige fermentatie-
tank. Een ware smaaksensatie.

Les Fumées Blanches

(François Lurton)
Een spetterende, zuivere witte Sauvignon met een heel klein bubbeltje erin. Een verrassing toen we deze wijn voor het eerst proefden!

Domaine de l’Aigle

(Gérard Bertrand)
Een mooie volle rijpe Chardonnay uit het gebiedje Limoux in de buurt van Perpignan.

Bollinger R.D. 2002

Bollinger2002Topchampagne!
De lieveling van James Bond, en bedacht door Mme Lily Bollinger. Het idee: een langer gerijpte champagne (van 8 tot wel 20 jaar), welke je op het laatste moment van rijping “afhaalt” en dus Recently Disgorged is. In zéér kleine oplage beschikbaar voor de échte champagneliefhebber!!

Naast deze vier voorbeelden komt er nog een aantal leuke, nieuwe ontdekkingen bij ons binnen. Kom binnen om te zien of er nog aanwinsten zijn!

Events

9 november | Rosé aan Zee @ Chill Beach Bar
12 november | Omundo WijnQuiz
15 november | A Grand Wine Tasting
28 november | Perla del Mar Seafood Friday
30 november | Côte de Zest

Advertenties