Nieuwsbrief oktober 2014

Maandspecial

Quinta das Amoras

QdA Rose

De wijnen van het Portugese Quinta das Amoras zijn al sinds het begin van Servir Frais een doorslaand succes, zowel voor thuis als in de horeca. De frisse en uitgebalanceerde smaken in de witte en rosé varianten zorgen ervoor dat deze wijnen allemansvrienden zijn, terwijl de rode een vol, rond en stevig karakter heeft. Gedurende de maand oktober betaalt u geen Nafl. 16,25 maar slechts Nafl. 12,95 per fles! Verkrijgbaar in rood, wit en rosé.

Du Pain, du Vin, du Citroën

Een lang gekoesterde wens is dan eindelijk in vervulling gegaan! Sinds korte tijd rijdt Servir Frais in een Frans icoon: de Deux-Cheveaux, ofwel Lelijke Eend. De grotere bestellingen gaan in de bus, maar een losse fles of een bliksembezoek, daar komt de 2CV om de hoek kijken!
Eend that something?!

2CV eendje 640

 

 

 

 

 

Seafood Fridays @ Perla del Mar

PERLA DEL MAR_A6 Flyer 800Vrijdag 31 oktober vindt de eerste editie van het Seafood Happy Hour plaats bij Perla del Mar. Iedere laatste vrijdag van de maand geldt de “4 S Regel”: Seafood, Seaview, Sunset & Servir Frais! Smakelijke hapjes uit de Caraïbische zee gecombineerd met bijpassende wijnen uit de kelders van Servir Frais. Prijs voor een Seafood Platter voor twee personen en twee glazen wijn is slechts Nafl. 75,-.

Seafood Fridays, 31 oktober vanaf 18.30 uur.

Restaurantweek

Restaurantweek CuracaoVan 6 t/m 12 oktober is het weer restaurantweek. Dit bijzonder populaire concept wordt met grote regelmaat al enige jaren georganiseerd. Zo ook deze maand. Er kan bij 45 restaurants worden genoten van een 3-gangenmenu voor slechts Nafl. 55,-. Kijk voor meer informatie en voor de deelnemende restaurants op Restaurantweekcuracao.com. Gaat u 6 of 7 oktober bij Cristal eten? Dan wordt het speciaal voor Cristal geselecteerde wijn- arrangement tot in detail uitgelegd door onze eigen Jasna, en dat is absoluut de moeite waard!

Pietermaai Proeft!
Pietermaai Proeft

Het weekend van 4 en 5 oktober staat in het teken van “Pietermaai Proeft“. Hotel Het Klooster in Pietermaai wordt voor twee dagen omgetoverd tot een waar smaakpapillenwalhalla. Maar liefst negen restaurants uit deze hippe buurt stellen drie van hun “signature dishes” aan u voor. Het geheel wordt vineus omlijst met de wijnen van Servir Frais. Uiteraard is er ook live muziek en kinderen kunnen worden ondergebracht in de Kids Corner.

Kaartjes zijn voor Nafl. 35,- (inclusief Nafl. 20,- aan muntjes) verkrijgbaar bij Miles Jazz Café, Hotel Het Klooster en Wijnhandel Servir Frais. Aan de deur kost een kaartje Nafl. 40,-.

Pietermaai Proeft, 4 & 5 oktober van 16.00 tot 22.00 uur.

 A Grand WineTasting

A Grand Wine Tasting - 15 november

Schrijf het in uw agenda: zaterdag 15 november 2014 “A Grand Wine Tasting”. Servir Frais laat u een doorsnede van haar assortiment proeven. 75 wijnen staan deze dag ter keuring. Van Tafelwijn tot Top Bordeaux en van Nieuw Zeeland tot Italië. Kaartjes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Servir Frais en kosten slechts Nafl. 75,- per persoon.

A Grand WineTasting, 15 november van 16.00 tot 23.00 uur.

 

 

Events

4 & 5 oktober | Pietermaai Proeft
6 t/m 12 oktober | Restaurantweek
12 oktober | Rosé aan Zee
16 oktober | Wine & Cheese Happy Hour @ Kome
24 oktober | Holiday Delights Garden Party @ BonAparte Flowers
26 oktober | Côte de Zest
31 oktober | Seafood Fridays @ Perla del Mar
15 november | Grand Wine Tasting

Advertenties