Nieuwsbrief september 2014

Maandspecial

Matua Sauvignon Blanc

matuaVandaag de dag is het aanbod van kwalitatieve Nieuw Zeelandse Sauvignons enorm. Maar de eerste wijnboeren die het aandurfden om Sauvignon Blanc aan te planten in Nieuw Zeeland waren Bill en Ross Spence. In 1969 werden de wijnstokken gezet en in 1974 werd de eerste fles geproduceerd. Matua was geboren! Een heerlijke frisse, zuivere Sauvignon Blanc met een prettig knispertje. Wij bieden u deze pionier van de wijn deze maand als special aan voor slechts Nafl. 24,50 incl OB.

 

Van Pietermaai naar Caracasbaai

Het is al weer negen maanden geleden dat Wijnhandel Servir Frais verhuisde naar haar huidige locatie aan de Caracasbaaiweg. We verlieten ons geliefde pand met gemengde gevoelens en het is daarom leuk om te zien dat “uit het oog, uit het hart” voor de horeca-ondernemers in Pietermaai niet opgaat! Onze wijnen zijn nog overal verkrijgbaar in deze sprankelende buurt. Een overzicht:

Fishalicious

Hét visrestaurant van Curaçao schenkt o.a. onze prachtige, witte Chanson Bourgognes en florale Loires. Een lekker glas Niepoort Port bij het nagerecht? Geen probleem!

Kome

komeWijn in overvloed! Wat dacht u van een glas Portugese “Gestolen Fiets”? Of de heerlijke Pinot Noir van Gérard Bertrand? Chef David bereidt er graag een passend gerecht bij.

 

BijBlauw

Bij Ruud en Titia voel je je altijd op je gemak. Hotel, boetiek, restaurant, alles met passie. Hun BYO Monday is een vernieuwend concept op Curaçao. Heb je je eigen fles niet bij je? Geniet dan van Moulin de Gassac Classic of een goed glas l’Aube!

Cristal

Een zeer uitgebreide wijnkaart waarop onder meer de wijnen van ons Italiaanse huis Zenato prijken. En waarom niet beginnen met een lekker glas Bollinger Champagne?

Scuba Lodge

Binnenkort introduceert Scuba Lodge een compleet nieuwe wijnkaart. Een tipje van de sluier? De spannende witte en rode wijnen van Château d’Anglès “La Clape Classique”….

Miles Jazz Café

pietermaai2Onze Quinta das Amoras loopt al meer dan vijf jaar als een tierelier. Zin in iets anders? De wisselende Wijn Special bestaat uit exclusief voor Miles geselecteerde wijnen die nergens anders op het eiland te krijgen zijn.

Ginger

gingerDe gerechten uit de nieuwe tandoori oven zijn een bezoek meer dan waard. En wat smaakt beter bij de spicy kaart van Chef Ekanath dan een mooi glas Portugese wijn?

Sparkle

Of het nou de daghap is, de heerlijke kaasfondue, of een flesje mee naar huis? Bij Ramon staan de wijnen van Servir Frais voor je klaar!

BlueBird Café

pietermaaiHet nieuwste café in de buurt, op steenworp afstand van onze oude winkel. Drink hier de wijnen van Domaine Brotte “Réserve de l’Aube”.

 

Café Old Dutch

Vraag aan Carlos een glas wit, rood of rosé en hij schenkt je één van onze wijnen in! (Niet over Feijenoord beginnen, dan kom je er nooit meer weg!)

U ziet het, bijna heel Pietermaai kiest voor kwaliteit! Een goede reden om eens een bezoek te brengen aan het ‘Quartier Latin’ van Willemstad!

Overzichtsproeverij

wijnproeverijOp zaterdag 15 november organiseert Wijnhandel Servir Frais voor het eerst een overzichtsproeverij van ons assortiment. Zo’n 75 wijnen staan die dag open ter keuring. Van tafelwijn tot Bordeaux, van Bourgogne tot Italië, Portugal en Spanje: het leukste, mooiste en lekkerste van onze collectie komt voorbij. Kaarten zijn vanaf 1 november voor Nafl. 75,- verkrijgbaar bij Servir Frais, maar een kaart reserveren kan nu al. Stuur een mail naar info@servirfrais.com, en u staat gegarandeerd op de lijst!

Relatiegeschenken

U moet er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Dé periode van het jaar om uzelf, uw vrienden, personeel of relaties een blijk van waardering te geven. Bij Servir Frais bent u aan het juiste adres. Vraag naar onze mogelijkheden of kom langs!

Nog overzichtelijker

winkel

Onze winkel was al ruim opgezet, maar nu is Servir Frais nóg overzichtelijker. De etiketten zijn duidelijk zichtbaar en de indeling naar streek of land is logischer. Zo vindt u samen met ons kundig personeel eenvoudig de juiste wijn!

Events

14 september | Rosé aan Zee @ Chill Beach Bar
28 september | Côte de Zest
1 oktober | Omundo Wine Quiz
15 november | Overzichtsproeverij

Advertenties