Nieuwsbrief augustus 2014

Maandspecial

Marqués de Alella Pansa Blanca

pansa blancaTijdens ons bezoek afgelopen juni aan de schitterende wijngaard van Marqués de Alella in het Spaanse Santa Maria de Martorelles, viel ons tijdens de uitstekende lunch weer de kwaliteit van deze zalige wijn op. Reden genoeg deze wijn ook aan u voor te stellen, en deze maand voor een wel heel aangename prijs.
100% Pansa Blanca druif, een zachte, frisse wijn met een eigenzinnig karakter. De ideale lunchwijn en zeker niet te versmaden bij een stukje kaas of die heerlijke pata negra ham.
Nu van 27,95 voor 23,75 incl. OB.

Viva España!

Eind juni brachten we een bezoek aan onze Spaanse leveranciers Parxet en Sumarroca. Een bezoek aan onze olijfolieproducent La Boella mocht ook niet ontbreken.

Parxet

IMG_1874-002Parxet maakt wijnen in verschillende streken in Spanje waaronder Ribera del Duero, Rioja, Rueda en Alella. Gonzalo Cle ontving ons in het oude landhuis van de Markies van Alella. Deze relatief kleine wijngaard is voornamelijk beplant met Pansa Blanca. We proefden een waanzinnige nieuwe wijn “Galactica”, welke rijpt op IMG_1960-002betonnen eivormige tanks.

Na de uitgebreide lunch vertrokken we naar het hoofdkantoor in Penedès, voor proefronde twee. Ook hier weer een keur aan topwijnen, waarvan u er zeker een aantal terug gaat zien in onze winkel. We houden u op de hoogte!

Sumarroca

IMG_2072-002Ons bezoek aan Sumarroca was ook uitmuntend. We werden ontvangen door Helena Mayor, die al 23 jaar voor dit familiebedrijf werkzaam is. Sumarroca heeft haar hoofdkantoor in de hoofdstad van de Cava, Sant Sadurní d’Anoia, en bezit daar de grootste aaneengesloten wijngaard van het gebied, 450 hectare.
De cava’s van dit huis zijn werkelijk onweerstaanbaar, en de nieuwe voorraad is afgelopen weekz binnengekomen!

La Boella

IMG_2132-002Tot slot brachten we een bezoek aan de oliemolen van La Boella. Een olijfolie-proeverij is een ervaring op zich.

Wist u dat olijfolie ruikt naar banaan en gemaaid gras? Wij sinds kort wel! De blikjes Arbosana olijfolie zijn weer voorradig.

IMG_2186-002

 

IMG_2187-002

 

Om u net zo enthousiast te maken over deze heerlijke wijnen en olijfolie bieden wij u al onze Spaanse producten aan met korting van 10% in de gehele maand augustus.

Servir Frais featuring….

Restaurant Kome

Een Bourgondische borrel in een trendy setting met de lekkerste kazen en wijnen voor slechts Naf. 35,- per persoon. Dat is wat Restaurant Kome vanaf nu elke donderdagavond aanbiedt!

Een selectie kazen kan onbeperkt geproefd worden en de daarbij geselecteerde wijnen zullen zeker niet ontbreken…..Een perfect begin van een avondje uit! Voor meer informatie kunt u bellen naar restaurant Kome op telefoonnummer 4650413.

Opruiming magazijn

lagrandefoire-petitballonNieuwe voorraden zijn onderweg of reeds aangekomen. Om plaats te maken ruimt Servir Frais de “oude” jaargangen op!
Wat dacht u van Alsace Pinot Gris of Menetou Salon uit de Loire? Of is rood meer uw smaak? Dan hebben we bijvoorbeeld de Portugese wijn Bons Ventos op de ton staan.

Kortingen tot wel 40 procent! Zolang de voorraad strekt, uiteraard!

Friu friu

20140731_143547-005Vanaf nu hebben wij een goed gevulde klimaatkast in de winkel staan! Zodat u onze lekkere wijnen ‘kant en klaar’ en indien gewenst zelfs reeds geopend kunt meenemen. Makkelijk als u direct een lekker gekoelde fles nodig heeft!

Events

6 augustus | Omundo Wine Quizz
10 augustus | Rosé aan Zee @ Chill Beach Bar
19 + 21 augustus | Basiscursus Les 1
31 augustus | Côte de Zest

Advertenties