Nieuwsbrief juli 2014

Maandspecial

La Clape roseLa Clape rosé

Château d’Anglès rosé is gemaakt van Mourvèdre, Syrah en Grenache en is soepel en rond, met aroma’s van framboos, perzik en citrusvruchten. Heerlijk in ons warme klimaat en nú voor naf 21,50 incl OB!

 

AIX 2013 is binnen!

2014-06-30 13.13.46Hier hoeven wij niet al te veel woorden aan te wijden… dat laten we graag aan een neutraal iemand over. Hier een stukje van de recensie van wijnjournalist Harold Hamersma:

“Enfin, AIX 2013. Het lustrumoogstjaar op rij waar liefhebbers voor in de rij gaan staan. Ik proefde evenals vorig jaar een kakelverse editie en noteerde wat meer snoepjesaardbei, zoete framboos, een lichte kruidigheid en een aangename frisheid. Dat wordt weer dringen in Dubai. In de rij staan op Ibiza. Aanschuiven in Amsterdam.”
De hele recensie lees je hier.

En já, we hebben ook de Magnum en de Jeroboam (3ltr)!

Coming soon!

Limonchili

“The sexy combination between lemon and red pepper in one glass”

limonchili-1

 

 

Rosé aan Zee breidt uit

rose aan zee02Dat wij enthousiast zijn over Rosé aan Zee moge duidelijk zijn, maar dat anderen ons enthousiasme zo snel zouden delen is voor ons een welkome verrassing. De eersten met wie wij dit konden delen zijn natuurlijk de mensen van The Chill Bar die elke editie weer klaar staan om te knallen én alle gasten die een roseetje komen drinken. Maar nu ook met andere partijen! Op 20 juli krijgen we versterking van de Royal Dutch Cheesery. Dus komende editie lekkere roseetjes proeven en daarbij passende kaasjes van de Cheesery! Dit alles onder het genot van heerlijke reggaemuziek van Vibe Nation, opgericht door Junior Tecla.

Let op: de komende editie is niet 13 juli, maar 20 juli omdat wij ervan overtuigd zijn dat Nederland 13 juli in de finale van het wereldkampioenschap voetbal speelt. Daarna is het gewoon weer iedere tweede zondag van de maand.

 

Onze haringparty

Iedereen die op 16 juni naar onze eerste haringparty is gekomen, willen wij hartelijk danken voor hun aanwezigheid! Wij vinden zelf dat het een succes is geweest, op enkele beginnersfoutjes na 😉

Een korte impressie:

haringparty 16 juni 01 haringparty 16 juni 02 haringparty 16 juni 03

Summer Can Be Perfect

bolli3Voor de meeste mensen wereldwijd is de zomervakantie al begonnen, ook voor ons op Curaçao. En omdat het team van Bollinger Champagne ervan overtuigd is dat een glaasje bubbels bijdraagt aan een ultieme dag, hebben zij het volgende bedacht:

bolli4

Maak een kiekje van jouw bijzondere moment met Bollinger Champagne en plaats deze foto op FaceBook of Instagram, tag de foto met #SummerCanBePerect
@champagne_bollinger en maak kans op waanzinnige prijzen.

Maar dan ook écht waanzinnige prijzen! Er wordt o.a. een jaar lang gratis Bollinger Sepcial Cuvée en Bollinger Rosé weggegeven! Dat lijkt ons reden genoeg om mee te doen.
Voor de spelregels, check onze FaceBook pagina.

Blend and Bottled by Claartje

claartje

Onze voormalige collega is iets te geks begonnen in Barçelona: “Blend and Bottled”. Voor iedereen die van wijn houdt, in Barcelona is of ernaartoe gaat, en zin heeft in een proeverij, een wijncursus (vanaf september) of een Bodega-stadstour (vanaf oktober): Check Claartje’s website!
Heel veel succes gewenst Claartje!

Advertenties