Nieuwsbrief juni 2014

Maandspecial

Niepoort’s “Gestolen Fiets WK Editie”

niepoort-fles-gestolen-fiets-voetbal-editie

Het WK Voetbal in Brazilië staat voor de deur. Ons Portugese wijnhuis Niepoort heeft een speciaal etiket laten ontwerpen voor dit grootse evenement.
Het etiket is ontworpen niepoort-etiket-gestolen-fiets-voetbal-editiedoor de Braziliaanse kunstenares Tania Anaya en illustreert vriendschap,

geluk en eerlijk spel. Gestolen Fiets is verkrijgbaar in wit en rood. Schenk uzelf een wereldbeker in voor de scherpe WK-prijs van NAF 19,95 per fles.

 

Haring!!

Haringseizoen

haringparty02

Op 12 juni begint in Nederland het haringseizoen traditiegetrouw met Vlaggetjesdag. Ook Curaçao is in de ban van de Hollandse Nieuwe, getuige de vele haringparty’s die op ons eiland georganiseerd worden.

haringparty06

Zon, wijn en haring gaan uitstekend samen, en Servir Frais heeft daarom een selectie “haringwijnen” samengesteld die met deze zilte traktatie een perfecte combinatie vormen. Kom langs in de winkel om te proeven!

Haringparty’s

Op ons eigen eiland worden diverse haringparty’s georganiseerd. Hieronder een greep uit het aanbod, waar je er in ieder geval zeker van kunt zijn dat onze wijnen geschonken worden!

12 juni | ZEST
13 juni | Cristal
16 juni | Servir Frais

WK 2014

WK Wijnbar @ Hemingway

Het WK Voetbal kijken in een relaxte omgeving op vier grote schermen, terwijl je geniet van een heerlijk koel glas witte wijn, of een glas zacht rood? Dat kan bij de Hemingway WK Wijnbar!!
In samenwerking met Niepoort hebben we dé WK-wijn van dit toernooi, de Gestolen Fiets WK-editie.

hemingway05

Je kinderen kun je droppen in de KidsCorner, zodat je ongestoord van een goede pot voetbal kunt genieten, met in je glas onze WK-wijn.
Nederland speelt in de voorronde in ieder geval op 13, 18 en 23 juni. En daarna is het afwachten natuurlijk ;). We zien je graag bij Hemingway in onze WK Wijnbar!

Geslaagd!

examen wijncursus mei 2014

Het personeel van restaurants Fort Nassau en Brakkeput Mei Mei heeft de wijncursus bij Servir Frais met goed resultaat afgerond, pabien! Onze huisvinoloog Dorine van den Elzen geeft verschillende (gezellige!) cursussen voor particulieren én horecapersoneel. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

Servir Frais featuring…

BijBlauw

BijBlauw terras aan zee

In het hart van Pietermaai ligt één van de parels van de Cariben: Hotel, Boetiek en Restaurant BijBlauw. Chefkok Edwin heeft een nieuwe menukaart samengesteld die in fasen doorgevoerd zal worden. Om je vingers bij af te likken!
Servir Frais is trots dat onze wijnen nu ook bij BijBlauw geschonken worden.

Bijblauw terras

Hotel, Boetiek en Restaurant BijBlauw, Pietermaai 82-84, telefoon +5999 517-2218.

Events

8 juni | Rosé aan Zee @ Chill Beach Bar
11 juni | Omundo WijnQuiz
12 juni | Haringparty Zest
13 juni | Haringparty Cristal
13 juni | WK Wijnbar Hemingway
16 juni | Haringparty Servir Frais
18 juni | WK Wijnbar Hemingway
23 juni | WK Wijnbar Hemingway
29 juni | Côte de Zest

Advertenties