Nieuwsbrief april 2014 “Zenato”

Zenato, Veneto, Italië

zenato_logo_225Het Italiaanse wijnhuis Zenato dat in 1960 werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande wijnhuizen van dit Zuid-Europese land. Daarom zijn wij zeer vereerd dat wij op onze nieuwe locatie ons assortiment met een aantal topwijnen van dit wijnhuis hebben uitgebreid.
Om de sensatie van het proeven van deze juweeltjes met jullie te delen, uiteraard in combinatie met bijpassende gerechten, hebben wij de charmante vertegenwoordiger Steven Bean uitgenodigd.

In samenwerking met restaurant Portofino van het Marriott hotel en wijnbar Cristal organiseren wij 24 en 25 april een culinaire avond met Steven Bean als gastspreker.

Steven Bean

Steven_Bean_225Steven Bean zit sinds 1976 in het wijnvak. Hij heeft een berg aan ervaring en kennis en kan als geen ander de historie van het huis en de smaken van de sensationele wijnen van Zenato onder woorden brengen.

 

24 april Zenato @ Portofino

Viergangendiner incl. wijnen

marriott_225Op 24 april bent u van harte welkom bij restaurant Portofino om te komen genieten van een Italiaans viergangenmenu bereid door de Italiaanse chef, Enrico Luise, met Steven Bean als gastspreker.

USD 65.00  p.p. (exclusief 15% service charge en 9% O.B.)

Reserveren is alleen mogelijk bij Portofino via tel.nr. 7368800 of mail.

25 april Zenato @ Cristal

Amusemenu

cristal_225Samen met Cristal Wine, Dine & Bites nodigen wij u uit om op 25 april vanaf 18.30 uur plaats te nemen en te genieten van de Zenato wijnen en tot in de perfectie bereide amuses door chef en eigenaar, Stefan Onrust.

Zeven amuse-gerechten met bijpassend wijnarrangement van Zenato en gastspreker Steven Bean. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel: Fundashon Reskate Agrikultura.

Naf 115.00 p.p. incl. OB

Reserveren is alleen mogelijk bij Cristal via tel.nr. 4611639 of mail.

Advertenties