Nieuwsbrief april 2014

Maandspecial

Bons Ventos Tinto @ Nafl. 11,-

Bons Ventos Tinto
Portugese wijn blijft boeien!
Eén van onze leveranciers van het eerste uur is Casa Santos Lima, uit de buurt van Lissabon. Het gebied, Lisboa, geeft net als andere Portugese wijngebieden een variëteit aan lokale druivensoorten zoals Castelão, Camarate, Tinta Miúda en Touriga Nacional. De rijping op eiken vaten maakt deze wijn helemaal af. Een volle, zachte en krachtige wijn met de zonnige, warme aspecten van Portugal. Een aanrader bij de barbecue, maar deze wijn misstaat ook niet bij een pittige borrelhap.
Deze maand voor slechts Nafl. 11,- per fles, of Nafl. 60,- per doos van zes flessen (prijzen incl. OB).

ProWein


Een wijnbeurs, voor Servir Frais geen ontkomen aan! We ontmoeten onze leveranciers en gaan op zoek naar leuke, nieuwe wijnen om ons assortiment nog beter op jouw wensen af te stemmen. Wat kun je de komende tijd verwachten? Smakelijke Prosecco van Bottega, Siciliaanse wijn van Donnafugata, Bollinger’s iconische champagne R.D. en terug van weggeweest, de wijnen van Domaine Rives-Blanques uit Limoux. We’ll keep you posted!!

 

The Curaçao Wine Quiz

 

 

 

 

Nu al legendarisch! De maandelijkse Omundo Curaçao Wine Quiz. 60 vragen, slechts 60 goede antwoorden en natuurlijk een goed glas wijn zijn de basis-ingrediënten voor een onvergetelijke avond! Vorm een team met maximaal vijf personen, schrijf je in en doe een gooi naar eeuwige roem in Curaçao’s enige wijnquiz. Voor meer informatie kun je bij Servir Frais terecht!

Cristal geopend

CristalCristal Wine, Dine & Bytes heeft recentelijk haar deuren geopend! Dit nieuwe restaurant én wijnbar (!!) in Pietermaai Smal, tegenover Saint Tropez Oceanclub,  wordt gerund door het enthousiaste koppel Stefan en Talitha. De frisse en smakelijk opgezette lunch- en dinerkaart worden aangevuld met een zeer ruime selectie topwijnen, welke ook veelal per glas te verkrijgen zijn. Absoluut een bezoek waard, en wij zijn dan ook trots een groot deel van de wijnkaart te mogen leveren! Vindt Cristal op Facebook.

Paasontbijt

Sumarocca Cava Rosado

 

Dat doe je natuurlijk in stijl. Vergeet eieren zoeken, maar begin je dag subliem met een heerlijk koel glas cava, en wel onze Sumarocca Rosado. Een verfrissende smaak, fris fruit, een prettige bubbel en een droge afdronk. Een betere paaszondag is haast ondenkbaar!
Speciaal voor Pasen, nu met 15% korting voor slechts Nafl. 22,95 incl. OB per fles!

 

 

Upcoming events

13 april | Rosé aan Zee

In samenwerking met Wijnkoperij De Gouden Ton presenteren we iedere maand tien overheerlijke rosé-wijnen in de meest relaxte setting op Curaçao, de Chill Beach Bar op het strand van Hemingway/Lions Dive. Geniet met de voeten in het zand van ons rosé aanbod en kom even helemaal bij!

27 april | Côte de Zest

Iedere laatste zondag van de maand, een culinair hoogtepunt op het strand van Zest. Heerlijke wijnen en fantastische Mediterraanse gerechten uit de open strandkeuken van Zest.

7 mei | Omundo Curaçao Wine Quiz

Speel met je team van maximaal vijf personen deze unieke wijnquiz, onder het genot van een hapje en een drankje. Voor meer informatie, bel Servir Frais.

Advertenties