Nieuwsbrief maart 2014

Aanbieding van de maand

Gris Blanc | van Nafl. 22,95 nu voor Nafl. 19,50 (incl. OB)

GrisBlanc roséElke gelegenheid vraagt om een passende wijn. Op Curaçao valt te denken aan een bootwijn, barbecuewijn en een zwembadwijn. Deze maand heeft Servir Frais een heerlijke ‘bootwijn’ in de aanbieding! De Gris Blanc van Gérard Bertrand van Nafl.22,95 nu voor Nafl. 19,50.
Gris Blanc is een unieke, pure en kristalheldere rosé. Een wijn met een origineel profiel en de heerlijke smaak van rode vruchten. De stijlvolle fles met draaidop is uitermate geschikt voor een dagje op de boot!

Rosé aan Zee | Zondag 9 maart as. va. 14.00 uur

rose aan zeeDe allereerste editie van Rosé aan Zee bij Hemingway.

Zon, zee, strand, lekkere hapjes, een ontspannen sfeertje en natuurlijk de beste rosé’s van De Gouden Ton en Servir Frais!

Scuba Lodge & Maandspecials van Servir Frais!

scubalodge03Servir Frais verzorgt tegenwoordig de maandspecials van Scuba Lodge.

Elke maand bedenken wij samen met het team van Scuba Lodge een witte en een rode wijnspecial buiten de wijnkaart om.

De specials kunnen zowel per fles als per glas besteld worden.

Côte de Zest

image001Zest blijft verrassen! Na 3 jaar succes met Bubbles on the Beach heeft ons eigen ‘Côte d’Azur badplaatsje’ iets nieuws bedacht om onze zintuigen te blijven prikkelen. Iedere laatste zondag van de maand is er nu Côte de Zest.

image002

Zondag 23 februari was de aftrap. Het principe is eigenlijk heel simpel; topniveau Mediterrane hapjes gemaakt onder het toeziend oog van Zest’s eigen topchef Franky Vandierendonck, de lekkerste Franse wijnen uit alle gebieden beginnend met ‘Côte…’ en chill muziek verzorgd door DJ Paco.
Dus levensgenieters, tot  30 maart!

Taste of Asia

ToA 01U heeft hem al door…is er een culinaire happening op Curaçao? Wij zijn er graag bij! 22 februari was de 3e editie van Taste of Asia bij restaurant Tempo Doeloe. Heerlijke gerechten uit Thailand, Indonesië en China voor een zeer schappelijke prijs.

ToA 02

Met een gevarieerd publiek – van jong tot oud en zowel toeristen als lokalen – heerlijk eten, een toplocatie en (al zeggen wij het zelf) de lekkerste wijnen, kan er natuurlijk maar weinig fout gaan.  Wat ons betreft, wij zijn er de volgende keer weer bij!

Toys for Boys | Snelle ‘onthoofding’

sabel groot
Tijdens een feestje kun je de gasten natuurlijk imponeren met een flesje Bollinger, maar je kunt het geheel ook een niveau hoger tillen……Een fles Bollinger van de kurk ontdoen met een sabel! Versteldheid bij de gasten gegarandeerd! Mits je het in één keer goed doet natuurlijk!

Sabre à champagne in luxe houten geschenkkist Nafl. 325,00
sabel in doos

Advertenties