Servir Frais gaat verhuizen

Zeer gewaardeerde relaties,

Wijnhandel Servir Frais gaat verder verbeteren en uitbreiden door zich toe te spitsen op zijn kernkwaliteiten: passie voor goede wijn, kwalitatieve Europese wijnhuizen en het doorgeven van kennis. Een betere bediening van onze horeca clientèle, effectiever voorraadbeheer en dito toelevering zijn onze eerste speerpunten. Daarbij hoort ook een bereikbare, zichtbare en efficiëntere locatie. Helaas zal daarom het geliefde en charmante landhuis op Pietermaai Smal per 1 oktober verlaten worden.

In deze transitieperiode verhuist Servir Frais voorlopig naar onze opslag aan een zijstraat van de Seru loraweg, de Kaya Angel Leanez K29, het pand van Renmar Wijnkelders. Uiteraard kunnen particulieren hier ook terecht en vinden de wijncursussen, proeverijen en evenementen gewoon voortgang.
Op korte termijn zal ook het proeflokaal aldaar gereed zijn. Binnenkort ontvangt u van mij een vernieuwde lijst van onze actuele producten en prijzen.

Ik houd u op de hoogte van deze nieuwe en spannende ontwikkelingen en mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan kunt u ons gewoon bereiken op telefoonnummer 4616818 en natuurlijk nog tot eind september in de winkel te Pietermaai Smal.

Met vineuze groet,
Arie Pieter Imhoff

Advertenties